De door Tinker Hatfield ontworpen Nike Air Max 1 sneaker werd in 1987 voor het eerst geïntroduceerd. Na jaren van een Air Max 1 droogte, is het dit jaar weer ouderwets knallen voor het iconische model. Net als de eerder aangekondigde Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue", maakt deze zojuist aangekondigde Nike Air Max 1 PRM "Coral Stardust" vrijwel volledig gebruik van een heerlijk retro Corduroy stofje.

Het gerucht gaat dat er nog meer in Corduroy uitgedoste Air Max 1 sneakers gaan droppen, maar voorlopig moeten we het even met deze informatie doen.

Nike Air Max 1 PRM Coral Stardust Foto 4
Long7ze
Nike Air Max 1 PRM Coral Stardust Foto 3
Long7ze

De Nike Air Max 1 PRM "Coral Stardust" sneaker is van top tot teen voorzien van Corduroy stof

Één blik op de foto's leert ons direct dat deze Air Max 1 van top tot teen bedekt is in een roze Coral Stardust tint, waarbij de gebruikelijke volledig lederen constructie is weggelaten ten gunste van een premium corduroy-outfit. Een Bright Coral kleurtje is toegepast op het Air Max tonglabel en op de Swoosh, terwijl Oxen Brown terug te vinden is op de inlegzool voor wat contrast. Nog een leuk detail zijn de veteroogjes, deze zijn stuk voor stuk geborduurd, wat zorgt voor een ultra premium look. Dit alles rust bovenop een frisse Sail-gekleurde tussenzool die perfect afsteekt tegen het zomerse kleurenpalet.

De Nike Air Max 1 PRM "Coral Stardust" wordt verwacht op Maandag 26 mei 2023. Mocht daar nog verandering in komen, dan laten we je dit uiteraard weten op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 PRM "Coral Stardust"

May
26
Nike Air Max 1 "Coral Stardust Corduroy"

Nike Air Max 1 "Coral Stardust Corduroy"

FB8915-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur