Nike draait de boel om met deze Air Max 90 voorzien van reverse branding

Nike draait de boel om met deze Air Max 90 voorzien van reverse branding

Ondanks dat de colorways voor de Nike Air Max 90 je de laatste tijd om de oren vliegen krijgen wij nog steeds vlinders in de buik als we nieuwe upcoming releases voorbij zien komen die net iets anders zijn dan anders. Zo ook deze Nike Air Max 90 "Barely Volt Reverse" waar we vandaag een blik op gaan werpen.

Nike gooit de boel om qua materialen en branding op deze aankomende colorway voor de Nike Air Max 90. De sneaker heeft een overwegend zwarte bovenkant en is voorzien van een uniek mesh-materiaal op de toe box, tong, enkel en hiel - dat een olie-achtig iriserende uitstraling heeft. De schoen is voorzien van zwarte premium nubuck-overlays, met contrasterend volt op de 3M reflecterende swooshes, de omgedraaide Nike-branding op de tong, de Nike Air-branding op de hiel, Air Max op de zijpanelen en de rubberen tussen- en buitenzool. 

Er is nog geen releasedatum bekend voor dit pareltje, check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.