De zomer staat bijna voor de deur, dus maakt Nike zich op om langzaam maar zeker de nieuwe collectie voor de zomer te onthullen. Deze Dunk sneaker is daar een van, voorzien van levendige tinten die de sneaker domineren - ideaal voor de warmere dagen. Deze Nike Dunk Low "Dusty Cactus" is dan ook zeker ontworpen om hoofden te doen draaien met zijn verfrissende kleuren. 

Zomerse kleuren zijn toegepast, waaronder Dusty Cactus, Thunder Blue, White, Racer Pink en Laser Orange. De sneaker is volledig gemaakt van leer en staat garant voor duurzaamheid en stijl. Perforaties op de toebox staan weer garant voor een optimaal ademend vermoge en de tong en binnenvoering van mesh garanderen comfort.

De basiskleur is in dit geval Dusty Cactus met witte overlays in combinatie met Swooshes die zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, namelijk in Thunder Blue en Racer Pink die een vleugje flair toevoegen. Laser Orange accenten zijn toegepast op de tong, de hak en op de binnenzool en steken mooi af tegen de witte tussenzool. Een Thunder Blue rubberen buitenzool maakt de look af.

Een releasedatum voor deze zomerse Nike Dunk Low "Dusty Cactus" hebben we nog niet, maar we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Dunk Low "Dusty Cactus"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Dusty Cactus"

Nike Dunk Low "Dusty Cactus"

HF4850-345
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 7
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 8
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 2
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 3
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 4
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 5
Nike Dunk Low Dusty Cactus Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur