Yes! We mogen jullie weer nieuws brengen over maarliefst twee nieuwe releases van de Nike Air Max 1. Het gaat hier om de Nike Air Max 1 LV8 "Dark Teal Green" en de Nike Air Max 1 LV8 "Martian Sunrise". We horen jullie denken: "Waar staat dat LV8 voor?" Nou, ook voor ons is dat nog niet geheel duidelijk. Het label "LV8" werd tot nu enkel nog maar toegepast op de Nike Air Force 1, maar ook daar is het vrij onduidelijk waar het voor staat. We weten dat het voor "Elevate" staat, wat zou betekenen dat de sneaker iets hoger is dan normaal. Ook horen wij dat de kwaliteit bij LV8-releases beter zou zijn dan we gewend zijn.

De sneakers zijn inmiddels gedropt in Azië en zullen begin volgend jaar in Europa uitkomen. Een exacte releasedatum hebben we nog niet voor je. Wij raden je dus aan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Nike Air Max 1 LV8 "Martian Sunrise"

Nike Air Max 1 LV8 "Martian Sunrise"

Het model zelf doet qua design erg denken aan de OG Nike Air Max 1 sneaker. Qua kleur wijkt de schoen dan ook maar een klein beetje af van de OG Nike Air Max 1 University Red. De rode kleur die onder de naam "Martian Sunrise" gaat is toegepast op de mud guard, de swoosh, de branding op de tong tag en hiel en op de bovenste veteroogjes. "Wolf Grey"" is vervolgens toegepast op de overlays aan de bovenkant van de sneaker. We zien een geborduurde mini swoosh aan de zijkant van de toe box, die is uitgevoerd in een helder witte kleur die goed past bij de middenzool en de veters, die tevens wit zijn gekleurd.

Nike Air Max 1 LV8 "Dark Teal Green"

Nike Air Max 1 LV8 "Dark Teal Green"

Het andere paartje dat gelijktijdig zal gaan droppen is de "Dark Teal Green" colorway. De sneaker gaat gekleed in een White/Dark Teal Green/Wolf Grey/Black colorway. De sneaker trapt af met een witte lederen basis die contrasteert met grijze overlays. De eyecatcher van deze sneaker is zonder meer de toevoeging van een mooie Teal Green-kleur op de tong, Swooshes, bovenste veteroogjes, mud guard en een klein deel van de buitenzool. Een geborduurde mini witte swoosh op de zijkant van de toe box, een witte tussenzool en een zwart / witte rubberen buitenzool maken het design af.

Stephan
Geschreven door
Stephan