Customizen is hot, weet je wel - een schoen aanpassen naar je eigen smaak. Nike biedt je deze mogelijkheid al langer via hun Nike By You programma, maar er is natuurlijk niets leuker dan zelf de verf en kwasten uit de kast te halen om een échte one of a kind te ontwerpen. Nike weet daar goed op in te spelen met het aankondigen van deze Air Max 90 "DIY Flare", waar DIY voor Do It Yourself staat.

De sneaker maakt gebruik van een overwegend witte colorway, ondersteund door Hydrogen Blue - een ideale basis om te customizen. De meest opvallende details van dit paartje zijn de roze mud guards, die na het slijten een Bright Crimson tint zullen onthullen. Uiteraard is deze optie een handje te helpen door wat chemische middelen te gebruiken. Het zachte Hydrogen Blue kleurtje is overigens ook terug te vinden op de buitenzool, de Air Max-units, rond de veters, de tong, de binnenkant en de hak.

De schoen is in de Verenigde Staten al verkrijgbaar, maar hier ontbreekt nog een releasedatum. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 90 "DIY Flare"
Releasedatum: nog niet bekend
Colorway: White/Hydrogen Blue/Bright Crimson
Stijlcode: CW5569-100
Verkoopprijs: €140
Verkooppagina: bekijk de verkooppunten

Stephan
Geschreven door
Stephan