Nike's beroemde Safari-print is inmiddels talloze keren succesvol toegepast op diverse Nike modellen en iedere keer dat de Safari-print weer aan een nieuw paartje wordt toegevoegd gaat iedereen los. Wij verwachten hetzelfde bij de release van deze Nike Air Max 90 SE "Black Safari" die dit jaar nog zal gaan droppen.

Deze keer komt Nike met een Air Max 90 die op een subtiele manier voorzien is van de Safari-print. In plaats van opvallende color blocking is er in dit geval voor gekozen om de schoen volledig te hullen in het zwart. De bovenkant is echter alles behalve eenvoudig te noemen, het bevat namelijk een constructie van mesh, leer, plastic en nubuck.

De kenmerkende safariprint is te zien op de Swoosh en op de wreef, uitgevoerd in dezelfde kleur als de sneaker zelf. Afgezien van de witte tussenzolen en de branding, is het enige dat het geheel zwarte kleurenschema opschudt de cheetah-print die wordt gebruikt voor de suède tonglabels.

Wij wachten nog op een releasedatum voor dit pareltje. Check dan ook regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan