Je hebt dik en je hebt dik. Deze twee nieuwe upcoming colorways voor de Nike Air Max 90 vallen echt onder de laatste categorie, wij zouden deze nieuwe releases alleen al door de foto's instant coppen. Het gaat hier om twee colorways voor dames, heren met een maat groter dan 44.5 hebben dus helaas pech :-(

Nike Air Max 90 CW3499-300
Nike Air Max 90 / stijlcode: CW3499-300

Ons favoriete paartje van de twee is voorzien van felle kleuren gecombineerd met een mix van enkele van de meest actuele trends. Safari-prints zijn toegevoegd aan de mud guard met de standaard mix van zwarte en bruine aardetinten; net boven de print is een washed denim stofje toegevoegd. De toe box is gemaakt van getrommeld leer. De knallende Volt-kleur is terug te vinden rond de Air Unit, de badge op de hak en rond de veters. Leuke eyecatchers zijn toegevoegd in de vorm van bloemmotieven op de tong en de binnenzool.

Nike Air Max 90 CQ2559-100
Nike Air Max 90 CQ2559-100

Het andere paartje maakt volop gebruik van iriserende en reflecterende materialen. De panelen van de swoosh tot de aangrenzende stukken weerspiegelen een mix van aurora-achtig groen en blauw. De voering is voorzien van een traditionele luipaard print. De rest van het design is voorzien van witte en roze kleuren.

De releasedatum in de Verenigde Staten staat op Zaterdag 25 Januari, wanneer de schoen in Europa gaat droppen houden jullie van ons tegoed. Check voor de zekerheid regelmatig de sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur