Nike is druk bezig met lekkere colorways voor de Winter uit te rollen, zo ook deze aankomende twee nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1. De releasedatum staat nog niet vast, maar onze vrienden van 43Einhalb hebben al wel de productpagina's online staan, lang kan het dus niet meer duren!

------------------------------------------

Nike Air Max 1 Thunder Grey

Nike Air Max 1 "Thunder Grey"
Stijlcode: AH8145-012
Releasedatum: December 2018
Colorway: Thunder Grey/Sail-Sail-Black
Prijs: €134,95
Verkooppunten: 43Einhalb

Deze AM1 is uitgerust met een winterse combinatie van suede en mesh, voorzien van een donker kleurenpalet van Thunder Grey, Sail en Black. De mud guard en hiel gebruiken een ruiger type suède dan we normaal op de Air Max 1 zien. Het mesh op de toe box en rond de enkel zorgt voor een klassieke Air Max 1 look.

------------------------------------------

Nike Air Max 1 Vast Grey

Nike Air Max 1 "Vast Grey"
Stijlcode: AH8145-011
Releasedatum: December 2018
Colorway: VAST GREY/SAIL-SAIL-WOLF GREY
Prijs: €134,95
Verkooppunten: 43einhalb

De bovenkant van deze nieuwe Air Max maakt gebruik van een witte mesh-basis, twee verschillende grijstinten bieden contrast op de overlays: lichtgrijs leer op de zijkant en de hiel en grijs nubuck op de mud guard. De Swoosh is uitgevoerd in een mooie Sail-kleur en voegt een stukje ingetogen branding toe. Klassieke grijze details rond de tong maakt het ontwerp qua kleuren af. De schoen maakt gebruik van gebroken witte middenzool en een grijze buitenzool.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur