Het lijkt erop dat Nike iemand op de designafdeling heeft aangenomen die affiniteit heeft met schilderen, we zien namelijk steeds meer Nike sneakers voorbij komen die voorzien zijn van de zogenaamde Paint Strokes. Ook de Air Max 90 krijgt nu een model dat voorzien is van een artistieke touch.

Het Brushstroke Pack, dat inmiddels steeds meer modellen toevoegt was slechts het begin, het lijkt er nu op dat er meer en meer modellen onder de kwast gaan. De schoen waar we vandaag een blik op werpen is echter een stuk kleurrijker dan de modellen die eerder zijn uitgebracht. De sneaker maakt gebruik van gewaagde kleuren op een clean witte ingetogen basis.

De basis is zoals gezegd wit, geplaatst op mesh en leer. Klodders rood spatten zijn toegepast onder de zwarte swoosh, net als op het voorste gedeelte van de buitenzool, de Air unit en de bovenste veteroogjes. De kleur blauw is goed toegepast op de onderste veteroogjes, de branding op de zijkant en de hak. De tong tag is trouwens mooi voorzien van een zonsondergang-achtige kleur.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar lang zal het niet meer duren! Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan