Nike Air Max Day is misschien wel de meest populaire feestdag onder sneakerhead; de dag dat Nike de Air Max-sneaker viert staat namelijk elk jaar weer garant voor dikke releases die binnen no time uitverkopen. Met dank aan de legendarische Air Max 97 van Sean Wotherspoon en releases als de Air Max 1 Atmos Animal pack en de Elephants, is het ieder jaar weer nagels bijten tot het zover is. Met een beetje geluk hebben we dit jaar weer een pareltje te pakken, het gaat hier om een nieuwe versie van de felbegeerde atmos-collab; de Air Max 90 Duck Hunter Camo uit 2013.

De release waar we vandaag een blik op werpen draagt dan ook de naam "Reverse Duck Camo". De camo print die de nieuwe versie gebruikt scheelt niet eens zoveel ten opzichte van de oorspronkelijke release. De toe box is voorzien van een vibrant orange kleurtje - een tint die ogenschijnlijk veel lichter is dan de klassieke infrared kleur dat in het verleden werd gebruikt. Ook is het gedeelte rond de enkel en de "Nike Air" branding op de hiel voorzien van de vrolijke kleur. Ook de buitenzool is voorzien van vibrant orange, wat mooi in contrast is gebracht met de witten middenzolen en een zwart vlak rond de Air Unit. De Swooshes gaan gehuld in een neutrale zwarte kleur.

Tot nu toe moeten we het nog even met de foto's doen, want Air Max day vieren we op 26 Maart. Check tot die tijd regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates over de verkooppunten.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur