Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk is misschien wel één van de meest iconische sneakers van Nike. De schoen werd voor het eerst werd geïntroduceerd in 1985 en is inmiddels uitgegroeid tot een tijdloos streetwear model. De Dunk staat bekend om zijn gestroomlijnde ontwerp en hoogwaardige materialen en heeft zowel sneakerfreaks als modeliefhebbers weten te boeien.

Vandaag werd bekend dat op 1 augustus deze Nike Dunk Low "Vintage Navy" zal gaan droppen. De Vintage lijn is erop gericht om het originele ontwerp en de esthetiek van de vroege Dunk modellen te recreëren, wat een gevoel van nostalgie oproept.

Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 6
Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 7

Vintage looks in combinatie met shiny Navy overlays

Deze keer is de schoen uitgevoerd in de kleuren wit, midnight navy en coconut milk. De schoen is voorzien van verouderde elementen, die je mee terug in de tijd nemen. Nike houdt het traditioneel met een grotendeels wit leren bovenwerk en navy-gekleurde leren overlays met een bijpassende nylon tong. De Swoosh is ook uitgevoerd in Navy, net als de buitenzool en de tong. De "NIKE" geborduurde hiel is geaccentueerd in wit als contrast met de de blauwe kleuren. De schoen zit bovenop een middenzool die is uitgevoerd in de kleur Coconut Milk, wat perfect bij de veters past.

Voorlopig staat de datum op 1 augustus, mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we je dit via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 4

Nike Dunk Low "Vintage Navy"

15
Sep 2023
Nike Dunk Low Premium Wmns "Vintage Navy"

Nike Dunk Low Premium Wmns "Vintage Navy"

FN7197-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 2
Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 3
Nike Dunk Low Vintage Navy Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim