Tim
Geschreven door
Tim

Het Australisch bedrijf Pass~Port is opgericht door Trent Evans. Hij begon Passport in 2009 door, naar zijn mening het gebrek aan degelijke skateboardmerken in Australië. Hij verwerkte buitenlandse invloeden in zijn Skateboard merchandise, waardoor het merk nu bekend staat als één van de bekendste in de skatescene. Veel bekende skaters worden dan ook gesponsord door het bedrijf, waaronder Callum Paul, Josh Pall, Geoff Campbell, Nik Stipanovic, Dean Palmer, Juan Onekawa, Billy McFeely en Jason Rainbird.

Pass~Port gaat in de vorm van deze PASS~PORT x Nike SB Dunk High "Workboot" hun eerste collab aan met Nike. Aan de foto's te zien zal deze sneaker absoluut een instant sell out gaan worden. Wij blikken alvast vooruit op de sneaker, die helaas nog geen releasedatum heeft.

PASSPORT x Nike SB Dunk High Workboot Foto 8
PASSPORT x Nike SB Dunk High Workboot Foto 10

De Pass~Port x Nike SB Dunk High "Workboot" is een speciale versie van de Nike Dunk, die in samenwerking met het Australisch merk is gemaakt. Zoals de naam al doet vermoeden, weerspiegelt het thema van het model een wandelschoen met zijn groene en bruine bovenwerk dat is samengesteld uit duurzaam nylon en harig suède, terwijl donkerbruine getrommelde leren Swooshes een complementair contrast vormen.

Andere details zijn metalen oogjes aan de bovenkant, op laarzen geïnspireerde touwveters, treklipjes, suède tongpatches met branding van beide partijen en een tuinmanachtig figuur dat de Swoosh als een schop in zijn handen heeft, die is terug te vinden op de hiel. Tot slot zien we een zwarte tussenzool met stiksels en een multicolor buitenzool.

De releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, check dan ook regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Pass~Port x Nike SB Dunk High "Workboot"

05
Mar 2022
Pass~Port x Nike SB Dunk High "Workboot"

Pass~Port x Nike SB Dunk High "Workboot"

DO6119-300
Alle verkooppunten