Nike dropt een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 1 Golf

Nike dropt een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 1 Golf

Nieuwe releases van de Nike Air Max 1 zijn schaars, vandaar dat we bij elke release waar Air Max 1 in voorkomt direct alert zijn, al gaat het hier om een schoen die eigenlijk gemaakt is om te dragen op de golfbaan.

Nike dropte eerdere al hele creatieve colorways voor de Nike Air Max 1 Golf en nu maken ze zich klaar voor de nieuwste release in de vorm van deze Nike Air Max 1 Golf "Enemies Of The Course" die elk moment kan gaan droppen.

Nike heeft kunstenares Michelle Morin weten te strikken om een met de hand getekende afbeelding te maken. Haar werk is terug te vinden op de binnenvoering, inlegzolen en zelfs onder de doorzichtige buitenzolen. Zie het maar als een poging de Golf sport een beetje spanning en nieuw leven in te blazen. 

De schoen maakt verder gebruik van een Herfst-achtige colorway, voorzien van Cargo Khaki/Zwart/Summit White/Cool Grey. Zoals we gewend zijn heeft deze schoen een grovere zool, voor meer grip op de baan. Uiteraard is er niks mis mee om deze schoen lekker te rocken zonder een golfclub in de hand te nemen!

Nike Air Max 1 Golf "Enemies of the Course"
Releasedatum: T.B.A.
Stijlcode: CJ9903-308
Verkoopprijs: €140
Verkooppagina: klik hier