Fans van de Los Angeles Lakers kunnen op 29 April hun lol op, Nike dropt dan namelijk deze Nike Dunk High EMB "Lakers". Of je nu fan bent van de basketbalploeg uit de NBA of niet, deze colorway is door zijn paarse basiskleur die is voorzien van knallende gele details een absolute musthave.

Deze Nike Dunk High EMB "Lakers" is een eerbetoon aan de Los Angeles Lakers. De Dunk High is voorzien van een Black, Opti Yellow, Court Purple en White colorway. De sneaker maakt gebruik van een bovenwerk van zwart canvas met daar bovenop paarse leren overlays en gewaagde opvallende gele swooshes aan de zijkanten. De beste details van de sneaker zijn onder meer het in reliëf gemaakte "NIKE" borduursel op de hiel in het Laker-lettertype en de vintage throwback-logo's op de tong en inlegzolen. De look krijgt afronding in de vorm van een witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool.

Nike Dunk High EMB Lakers foto 3
Nike Dunk High EMB Lakers foto 2

Één van de meest succesvolle ploegen van de NBA

De Los Angeles Lakers, ook wel de Lakers genoemd zijn één van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de NBA en hebben 17 NBA-kampioenschappen op hun naam staan. Alleen de Boston Celtics wonnen evenveel titels. De Lakers werden opgericht in 1947, met de aankoop van een ontbonden team, de Detroit Gems van de National Basketball League (NBL). LeBron James, een atleet die bij Nike zijn eigen sneaker heeft speelt op dit moment voor de Lakers, wat voor Nike reden genoeg is de Lakers te voorzien van wat extra aandacht in de vorm van deze upcoming Nike Dunk High EMB "Lakers".

Nike Dunk High EMB Lakers foto 4
Nike Dunk High EMB Lakers foto 5

Verkrijgbaar op Donderdag 29 April

Nike Dunk High EMB "Lakers"

  • Releasedatum: Donderdag 29 April om 08:00
  • Stijlcode: DH0642-001
  • Colorway: BLACK/OPTI YELLOW-COURT PURPLE-WHITE
  • Verkoopprijs: € 119,95
  • Verkooppunten: Scoor hier
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur