Tim
Geschreven door
Tim

Er is een nieuwe aankomende collab tussen Nike en de in Houston gevestigde sneakerwinkel Premium Goods opgedoken, dit keer gebruiken beide partijen de Air Force 1 Low als canvas. We hebben inmiddels de officiële foto's van deze upcoming Premium Goods x Nike Air Force 1 Low in bezit. Het is dus de hoogste tijd dit paartje eens onder de loep te nemen.

Deze nieuwe crèmekleurige colorway van de Air Force 1 staat op de planning voor 2023 en is gemaakt van een mix van premium materialen, waaronder gewatteerde lederen zijpanelen gecombineerd met getrommeld leer. Geperforeerd leer accentueert de tongen, net als de multicolored kralendetails op de Swoosh en hakken. Touw wordt gebruikt in plaats van veters, terwijl de branding wordt benadrukt in een op maat gemaakte gouden veterdubrae. De Premium Goods-branding is te zien op de tongen en de inlegzolen, waar de inlegzolen lijken op een rode loper. De schoen zit bovenop een witte tussenzool en buitenzool om het ontwerp af te ronden.

Dit paartje wordt in 2023 verwacht, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Premium Goods x Nike Air Force 1 Low

Datum nog
niet bekend
Premium Goods x Nike Air Force 1 Low

Premium Goods x Nike Air Force 1 Low

DV2957-200
Alle verkooppunten
Premium Goods x Nike Air Force 1 Low Foto 8
Premium Goods x Nike Air Force 1 Low Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim