Tim
Geschreven door
Tim

Hoewel de Air Max 1 sneaker altijd een één van de populairste sneakers van Nike is gebleven, waren er ook tijden waarin Nike de sneaker even op een zijspoor plaatste. Het was zelfs zo erg dat menigeen in de veronderstelling was dat de sneaker qua releases zijn beste tijd achter de rug had. Inmiddels weten we wel beter, want het afgelopen jaar zijn we meer dan verwend door Nike met een groot aantal releases in tientallen verschillende kleuren en maerialen.

Het lijkt er sterk op dat Nike's beslissing om de Air Max 1 nieuw leven in te blazen komt als antwoord op de niet aflatende vraag en passie van trouwe fans die hun liefde voor dit klassieke model zijn blijven uiten. De Air Max 1 heeft bewezen meer te zijn dan alleen een sneaker; het is een symbool van stijl, innovatie en tijdloos design.

Vandaag voegen we weer een nieuwe colorway toe aan het model, want met enige zekerheid kunnen we melden dat op 2 november van dit jaar deze Nike Air Max 1 "University Gold" zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 University Gold Foto 7
Nike Air Max 1 University Gold Foto 8

De kleuren zwart, wit en university gold worden toegepast op ademend mesh en premium suede materialen

Deze Nike Air Max 1 "University Gold" heeft een wit, university gold en zwart colorway die naadloos is toegepast op een constructie die gebruik maakt van ademend mesh en duurzaam suède. De basis is helder wit, versierd met overlays in een rustige grijze tint. De zwarte mud guards zorgen voor een opvallend contrast, versterkt door de levendige accenten van University Gold op de Swooshes, de bovenste veteroogjes, de tong, binnenzool en op de Air Max unit in de zool. Op de hielen is het iconische Nike logo geborduurd in het zwart, dat er op het grijs mooi uitspringt. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een strakke witte tussenzool en een stevige zwarte rubberen buitenzool.

Voorlopig staat de releasedatum op 2 november van 2023, mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 University Gold Foto 4

Nike Air Max 1 "University Gold"

02
Nov 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "University Gold"

Nike Air Max 1 "University Gold"

FD9082-104
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 University Gold Foto 2
Nike Air Max 1 University Gold Foto 3
Nike Air Max 1 University Gold Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim