Het merk Nocta van de rapper Drake en Nike komen met een nieuwe samenwerking waarbij de Zoom Drive sneaker de hoofdrol speelt. Naast de eerder gedropte zwart/witte uitvoering komen beide merken op 22 februari met deze Nocta x Nike Air Zoom Drive "White". De Air Zoom Drive werd oorspronkelijk in 1999 uitgebracht en is ontworpen door de iconische ontwerper Tinker Hatfield. 

Deze release is uitgedost in een strakke colorway die bestaat uit de kleuren White, Summit White en Black. Deze Nike Air Zoom Drive heeft een volledig wit bovenwerk gemaakt van een combinatie van mesh en ripstop nylon, aangevuld met leren overlays. Voor extra comfort zijn er perforaties aangebracht aan de zijkanten om het ademend vermogen te verbeteren. 

Het witte thema strekt zich uit tot de veters, de TPU overlays en het bekende Nocta logo op de hak en onder de voet. Zwarte pull tabs met het Nocta logo en een zichtbare Air unit zorgen voor een vleugje contrast. Het ontwerp wordt afgerond met een witte tussenzool, een zwarte rubberen buitenzool en reflecterende elementen.

Scoor deze Nocta x Nike Air Zoom Drive "White" op donderdag 22 februari, vanaf 9 uur 's morgens via diverse verkooppunten.

Nocta x Nike Air Zoom Drive "White"

Feb
22
Nocta x Nike Air Zoom Drive "White"

Nocta x Nike Air Zoom Drive "White"

DX5854-100
Alle verkooppunten
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 6
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 7
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 1
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 4
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 5
Nocta x Nike Air Zoom Drive White Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur