Nike maakt het er qua namen niet makkelijker op. Zo brachten zij een tijd geleden de Air Max 90 uit onder de naam Re-Craft, een Air Max 90 die qua shape en materialen de OG Air Max 90 moest nabootsen. Kort hierna kwamen ze ook nog eens met de naam Air Max III als een poging om de benaming voor de sneakers logischer te maken. Wij houden het ook allemaal nog maar amper bij en gebruiken gewoon lekker de naam Nike Air Max 90. Nu we het toch over het tijdloze model hebben dat dit jaar 30 jaar bestaat: er komt een nieuwe OG colorway aan onder de naam Nike Air Max 90 WMNS "Concord".

Deze Nike Air Max 90 maakt gebruik van een White, Vast Grey, Concord en Pink Blast colorway. Qua materialen maakt dit paartje gebruik van wit gaas op de basis met overlays van wit leer. Vervolgens zien we dat grijs leer is toegepast op de mud guards samen met een concord gekleurde Swoosh. Pink Blast en Concord zijn toegepast op de branding. Een zwart en roze rubberen buitenzool maakt de look van deze OG knaller af.

Je kunt deze sneaker op 8 Oktober verwachten. Blijf op de hoogte van deze release en nog veel meer nieuws en release via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan