Tim
Geschreven door
Tim

De Ryder Cup en de Solheim Cup zijn prestigieuze golftoernooien die de teamcompetitie in de sport onder de aandacht brengen. De Ryder Cup is een tweejaarlijkse golfcompetitie tussen teams uit de Verenigde Staten en Europa en de Solheim Cup is het vrouwenequivalent van de Ryder Cup, met teamcompetities tussen de Verenigde Staten en Europa.

Nike Golf zet zijn traditie van het combineren van prestaties en stijl voort met de lancering van twee nieuwe Air Max 1 '86 OG Golf sneakers, als eerbetoon aan bovengenoemde golftoernooien. We blikken vooruit op de Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Solheim Cup EU" en de Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Ryder’s Cup USA".

Nike Air Max 1 86 OG Golf Solheim Cup EU Foto 1

Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Solheim Cup EU"

De Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Solheim Cup EU" is de op de EU geïnspireerde colorway van het pack, die kiest voor een subtielere maar effectieve afwerking. Dit paar wordt benadrukt door een glanzende gele mud guards dat is gekoppeld aan een witte basis en grijze overlays. Het kleurenschema is een eerbetoon aan de EU-vlag, net als de sterren rond de toebox. Andere kenmerken zijn het co-branded tongriempje met zowel de EU vlag als het Nike logo, terwijl meer gele accenten zijn aangebracht op gebieden als de sockliner, veteroogjes en de lipjes aan de hak. De sneaker heeft een witte tussenzool bovenop een zool zonder hak in kleuren die passen bij het bovenwerk.

Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Solheim Cup EU"

21
Sep 2023
Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Solheim Cup EU"

Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Solheim Cup EU"

FN8075-101
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 1

Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Ryder’s Cup USA"

De Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Ryder’s Cup USA" is het paartje dat een eerbeetoon is aan de Amerikaanse spelers. De sneaker gaat gekleed in de traditionele rood-wit-blauwe kleuren van het land en versierd is met sterren op de toebox, de Swoosh en het tongriempje. Andere kenmerken zijn de glanzende rode mud guards van lakleer, een witte leren basis en grijze overlays. Blauwe accenten zijn toegepast op de sockliner terwijl Nike Golf logo's op de hiel staan.

Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Ryder’s Cup USA"

21
Sep 2023
Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Ryder’s Cup USA"

Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Ryder’s Cup USA"

FB9152-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 8
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 9
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 7
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 5
Nike Air Max 1 86 OG Golf Ryders Cup USA Foto 4
Nike Air Max 1 86 OG Golf Solheim Cup EU Foto 8
Nike Air Max 1 86 OG Golf Solheim Cup EU Foto 7
Nike Air Max 1 86 OG Golf Solheim Cup EU Foto 5
Nike Air Max 1 86 OG Golf Solheim Cup EU Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim