Tim
Geschreven door
Tim

Ieder jaar viert Nike Puerto Rico Day dat in juni plaatsvindt in de Verenigde Staten langs Fifth Avenue in de wijk New York City in Manhattan. Nike komt dit jaar met twee nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1. We blikken vooruit op de Nike Air Max 1 Puerto Rico "Orange Frost" en de Nike Air Max 1 Puerto Rico "Blue Gale".

Het ene paar is gekleed in een "Blue Gale" colorway en de andere in een "Orange Frost"-make-over als eerbetoon aan Puerto Ricaanse lekkernijen (helados), bekend als "piraguas", die verkrijgbaar zijn in smaken zoals coco (kokosnoot), parcha (passievrucht), en piña (ananas).

Nike Air Max 1 Puerto Rico

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Puerto Rico "Blue Gale"

Nike Air Max 1 Puerto Rico "Blue Gale"

FD6955-400
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Puerto Rico "Orange Frost"

Nike Air Max 1 Puerto Rico "Orange Frost"

FD6955-800
Alle verkooppunten

Twee nieuwe colorways

Beide Nike Air Max 1-versies zijn voorzien van een mix van textiel, leer en suède. Enkele van de belangrijkste details zijn Jewel Swooshes, "Puerto Rico" kanten dubraes, speciale ijstonglabels en "Puerto Rico" geborduurd op de rechterhielen. Ze worden ook geleverd in een speciale verpakking.

Het is nog niet zeker dat deze release ook in Europa zal droppen, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Puerto Rico Blue Gale Foto 2
Nike Air Max 1 Puerto Rico Orange Frost Foto 2
Nike Air Max 1 Puerto Rico Orange Frost Foto 3
Nike Air Max 1 Puerto Rico Blue Gale Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim