In Februari van dit jaar werd op de New York Fashion Week de AMBUSH x Nike Dunk High voor het eerst gespot. De sneaker is geïnspireerd door het motorrijden, waardoor het klassieke Nike Dunk model een opvallende make-over heeft gekregen die zoals je ziet direct de aandacht trekt. Goed nieuws, we hebben eindelijk zicht op de maand waarin deze sneaker zal gaan releasen.

De AMBUSH x Nike Dunk zal worden uitgebracht in twee colorways, "Active Fuchsia" en "Spruce Aura". De eerst genoemde maakt gebruik van een waanzinnig knallend neonroze kleurenpalet, het andere paartje is voorzien van monochromatische colorway dat veel ingetogener is dan de eerste.

De Dunks zijn gemaakt van leer en wat misschien wel het meest opvallende ontwerpelement is het rubberen Swoosh-logo dat over de zijkant loopt en doorloopt tot voorbij de hiel. Om het helemaal af te maken, is er een co-branded label op de tong gestikt, met het opvallende logo van het in Tokyo gevestigde AMBUSH..

Over de AMBUSH x Nike Dunk High is op dit moment nog niets concreets bekend, maar volgens geruchten in de wandelgangen zal deze release gaan droppen in Mei van dit jaar. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

foto's: @py_leaks

Stephan
Geschreven door
Stephan