Tim
Geschreven door
Tim

Parris Goebel is een bekende choreografe, danseres en creative director uit Nieuw-Zeeland. Ze wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke figuren in de danswereld en heeft internationale erkenning gekregen voor haar innovatieve choreografieën en bijdragen aan de entertainmentindustrie.

Goebel kreeg wereldwijde erkenning in 2015 toen ze de choreografie maakte en tevens verscheen in de videoclip voor Justin Biebers hit "Sorry". De video ging viraal en kreeg lovende kritieken voor de frisse en dynamische choreografie, waardoor Goebel internationaal in de schijnwerpers kwam te staan. Na het succes van "Sorry" ging ze samenwerken met vele andere topartiesten, waaronder Jennifer Lopez, Rihanna, Janet Jackson, Nicki Minaj en K-popgroepen als BLACKPINK en CL.

Laat de Nike Dunk nu juist de sneaker van Nike zijn waarop de meeste voetjes van de vloer gaan. De sneaker is volgens Parris de sneaker bij uitstek om te rocken tijdens het dansen. Dit zal dan ook de grootste reden achter de samenwerking zijn geweest voor deze aankomende Parris Goebel x Nike Dunk Low.

Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 7
Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 8

Van het Choreogrageren van Rihanna's Super Bowl optreden naar een eigen Nike Dunk Low sneaker

Parris Goebel is verbonden aan twee van de meest gerenommeerde dansgroepen ter wereld: "ReQuest Dance Crew" en "Royal Family". Beide danscrews hebben deelgenomen aan verschillende internationale danscompetities en vielen mermaals in de prijzen, waarbij Goebel's innovatieve choreografie en unieke stijl goed tot hun recht kwamen. Dit is dan ook zeker terug te zien in de creatie van deze swingende Parris Goebel x Nike Dunk Low.

Haar sneaker die met Nike werd ontworpen is voorzien van een speels en levendig kleurenpalet. Een "Playful Pink" tint valt op over de bovenlaag en verspreidt zich naar de glanzende overlays, die worden gecompenseerd door glad leren toeboxen, kragen en kwartpanelen die zijn besprenkeld met een "Bronzine" verflaag. De swooshes hebben een "Clear Jade" tint, terwijl de Swoosh-vormige kanten dubraes zijn bedekt met een gouden afwerking. Goebel leent het kenmerkende detail van Travis Scott en draait de Nike branding op de tong en hakken om. Daarnaast eert Nike de getalenteerde danser door "P" en kroonlogo's op de binnenzolen te plaatsen.

Wanneer deze sneaker dropt is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 4

Parris Goebel x Nike Dunk Low

09
Oct 2023
Coming soon
Parris Goebel x Nike Dunk Low

Parris Goebel x Nike Dunk Low

FN2721-600
Alle verkooppunten
Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 3
Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 5
Parris Goebel x Nike Dunk Low Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim