Altijd lekker om te zien dat Nike en Foot Locker weer met een collab gaan komen, helemaal als we zien dat de Air Max 1 en Air Max 90 hier onderdeel van zullen gaan uitmaken. Het gaat hier om het Remix Pack, dat diverse paartjes zal omvatten die zijn geïnspireerd door de 90's lifestyle en fashion.

Het Remix Pack waarmee Nike en Foot Locker gaan komen is iets om naar uit te kijken, de Air Max 1 en Air Max 90 die uit zullen komen als onderdeel van het pack mogen er zeker zijn. Beide paren zijn bevinvloed door de 90's en drukken dit alle twee op hun eigen manier uit. Zo is de Air Max 1 ingetogen in vergelijking met de drukke Air Max 90.

De Air Max 1 is voorzien van neutrale grijstinten, witte overlays en een zwarte mud guard. Een grijs gekleurde camo print is subtiel toegevoegd aan het gebied rond de enkels en de bovenkant van de wreef. Neon Green is toegevoegd aan de Air Units en sokvoeringen voor een authentieke retro feel.

De Air Max 90 is een compleet ander verhaal. Als je beide schoenen naast elkaar zet zie je direct dat de Air Max 90 voorzien is van een veel drukkere print. De rood blauwe camo overlays lopen van de middenvoet tot de toe box en zijn geplaatst boven een mud guard die gemaakt is van denim. Het denim is overigens ook heel stijlvol toegepast aan de bovenkant van de wreef. Glad wit leer vormt de basis van de schoen en is terug te vinden op de toe box en rond de enkel.

Het Nike x Foot Locker Remix Pack heeft nog geen releasedatum, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

foto's: sneakernews

Stephan
Geschreven door
Stephan