Tim
Geschreven door
Tim

Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat de Patta x Nike Air Max 1 "White" binnenkort zal gaan droppen voegt Nike nóg een Air Max 1 toe aan the Wave-collectie, die inmiddels al uit aardig wat Air Max 1-releases bestaat. In tegenstelling tot het "White"-paartje zal deze Patta x Nike Air Max 1 "Brown" qua colorway beter geschikt zijn om te rocken tijdens de Herfst- en Wintermaanden. Dit wil overigens niet zeggen dat deze sneaker ook tijdens de koudere maanden zal gaan droppen, alles heeft er tot nu toe nog de schijn van dat de sneaker deze Zomer verkrijgbaar zal zijn.

Deze "Brown"-colorway bevat flink meer kleur dan de recente Air Max 1-releases van Patta. De kleuren "Burnt Orange" en "Rush Maroon" zijn aanwezig op de veters en op de voering, terwijl een subtiele toevoeging van lichtblauw is toegepast op de bovenste veteroogjes. De sneaker is voorzien van neutral grey gekleurd mesh aan de bovenkant van de toe box en rond de kraag. De sneaker bestaat verder voor een groot deel uit donkerbruin gekleurd leer, dat op de foto's van hoge kwaliteit lijkt te zijn.

Het design wordt afgerond met Patta-branding op de tong en op de binnenzool, samen met vergeelde middenzolen en bruine buitenzolen die bijdragen aan de vintage look.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je. Check voor updates dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Nike Air Max 1 "Brown"

22
Aug 2022
Patta x Nike Air Max 1 "Dark Russet"

Patta x Nike Air Max 1 "Dark Russet"

DO9549-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim