Travis Scott is lekker bezig, zo was Virgil Abloh eerder nog de undisputed koning van de Nike collabs, maar we mogen onderhand toch wel stellen dat Travis het stokje overgenomen heeft. Onze eerste reactie op het zien van deze foto's was nogal ehhhhhh wtf? - maar laat je niet misleiden, ook deze collab zal over de planken vliegen. Na succesvolle collabs met de Air Jordan 1 en de Nike SB Dunk Low richt Travis Scott zijn pijlen met deze collab op de Nike Air Max 270 React.

Het is de eerste keer dat de AM 270 React gebruikt zal gaan worden voor een collab - je moet ergens beginnen toch? Als wij deze schoen een bijnaam zouden mogen geven, dan zou het de Air Max 270 React "Hobo" zijn - deze sneaker lijkt op het eerste gezicht alsof het een paar jaar op tour is geweest met een dakloze (no offense).

De schoen maakt gebruik van diverse vervaagde materialen. De middenzool is gekleurd in een soort geel vervaagde verf, in contrast gebracht door een overwegend grijze bovenkant. De toe box is gekleurd in een grijs suède stofje voorzien van een witte mini swoosh, dat er op het eerste oog best stevig uitziet. Verder zien we meerdere witte overlays in een soort golfpatroon. Rond de enkel zien we een badstofje terug dat uitgevoerd is in een lichtgrijze kleur, met in het midden een oranje mini swoosh. De tong tag en het gebied eronder is gekleurd in het blauw, met rode veteroogjes. Op de lus aan de achterkant van de schoen is het Cactus Jack logo terug te vinden, samen met een stukje grijze stof.

Travis Scott heeft inmiddels ook al een video van zichzelf op Instagram geplaatst waarop hij de schoenen draagt. Op de video wijkt de schoen wel iets af van de foto's die wij in handen hebben - het is dus even wachten welke versie er zal worden uitgebracht.

Zie jij jezelf wel lopen op deze sneakers, check dan regelmatig onze sneaker kalender of de verkooppagina van deze sneaker.

TRAVIS SCOTT X NIKE AIR MAX 270 REACT "CACTUS TRAILS"

TRAVIS SCOTT X NIKE AIR MAX 270 REACT "CACTUS TRAILS"

Releasedatum: Vrijdag 29 mei, 09:00
Verkoopprijs: €169.95
Colorway: LIGHT CREAM/DARK HAZEL-MICA GREEN-STARFISH
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur