Altijd lekker als Nike ons de officiële foto's van een upcoming paartje aanlevert, zeker als het gaat om twee releases die wij heel graag willen toevoegen aan onze collectie. Het gaat hier om de Grateful Dead x Nike Dunk Low SB "Green Bear" en de Grateful Dead x Dunk Low SB "Yellow Bear".

De Grateful Dead x Nike SB Dunk Low is een collab dat een eerbetoon is aan de Grateful Dead Bears - een reeks gestileerde dansende beren die zijn ontworpen door Bob Thomas als onderdeel van de achterkant van het album dat zij uitbrachten in 1973, genaamd de History of the Grateful Dead, Volume One ( Bear's Choice).

Het model is aan de bovenkant voorzien van imitatiebont met overlays van suède en is gedetailleerd met een blauw gekartelde Swoosh als knipoog naar de halsbanden die de beren droegen. Andere details zijn onder andere het speciale beer logo op de tong en een klein zakje achter de tong, waar je iets ter grote van een 2 euro munt in kan opberen.

De voorlopige releasedatum staat op 25 Juli maar niets is nog zeker. Check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Grateful Dead x Nike Dunk Low SB "Green Bear"
Releasedatum: Zaterdag 25 Juli, 09:00 AM (unconfirmed)
Verkooprijs: €110
Colorway: Opti Yellow/Blue Fury
Stijlcode: CJ5378-700
Verkooppagina: bekijk hier de verkooppunten

Grateful Dead x Dunk Low SB "Yellow Bear"
Releasedatum: Zaterdag 25 Juli, 09:00 AM (unconfirmed)
Verkoopprijs: €110
Colorway: Electric Green/Game Royal/Black
Stijlcode: CJ5378-300
Verkooppagina: bekijk hier de verkooppunten

Stephan
Geschreven door
Stephan