Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 "Light Madder Root" dropte afgelopen week al op een aantal sites in de vorm van een raffle. Helaas zagen wij meer mensen een L dan een W pakken. Het wachten was nog even op Nike, want daar is de sneaker nog niet gedropt. Nike heeft vandaag een eind gemaakt aan de speculaties als het gaat om een releasedatum, want de productpagina staat inmiddels online waardoor het aftellen kan beginnen.

Nike Air Max 1 Light Madder Root DV3196 800 sq2
sneaker politics
Nike Air Max 1 Light Madder Root DV3196 800 sq
sneaker politics

De Nike Air Max 1 "Light Madder Root" dropt op 16 juni

De Nike Air Max 1 "Light Madder Root" is razend populair, zo bleek na het lezen van de reacties van iedereen die zich had ingeschreven voor de raffles. Bij Nike bleeft het wat betreft de releasedatum nog stil, maar we kunnen ons inmiddels opmaken voor de release die op 16 juni zal plaatsvinden.

De "Light Madder Root" is voorzien van een Light Madder Root, Vivid Green en Rattan colorway. De Air Max 1 heeft een soortgelijk ontwerp als de "Treeline" colorway, gemaakt van een mix van mesh en suède materialen. Andere details zijn veters in een outdoor style, een rubberen wafelzool samen met grafische inlegzolen.

Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

16
Jun 2022
Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

DV3196-800
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim