Poe, wat een lekker kleurtje. Voor iedereen die de Nike Air Max "Limeade" liet liggen omdat de groene kleur net iets te heftig was komt Nike binnenkort met een alternatief; de Nike Air Max 1 Premium "Strawberry Lemonade". Persoonlijk vinden wij deze colorway echt heel vet, net iets meer ingetogen dan het andere paartje, ondanks dat deze sneaker nog steeds knalt door de vrijwel volledig roze colorway.

Deze Nike Air Max 1 "Strawberry Lemonade" voegt zich bij de andere colorways die in 2006 onderdeel waren van de oorspronkelijke Powerwall-colelctie. Het broertje en zusje van deze colorway zijn de "Limeade" en de "Lemonade", die beide gebruik maken van frisse groentinten.

De Strawberry Lemonade maakt gebruik van twee hoofdkleuren, Atmosphere en True White. Het paartje is voorzien van een overwegend roze basis bedekt met een drukke "Air" logo print op de zijpanelen. 3M reflecterende details, aardbeienlogo's op de tongen en inlegzolen met citroenen en aardbeien maken dit fruitige design af.

De releasedatum van dit paartje staat voorlopig op 4 November. Uiteraard houden wij je op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan