Tim
Geschreven door
Tim

De VaporMax sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 2016, de Air VaporMax was destijds de nieuwste hardloopinnovatie van Nike en werd ook wel the best of the best genoemd als het gaat om Air Max innovatie. Sindsdien is de schoen om de paar jaar geüpgraded, met de Air VaporMax 2023 Flyknit als de meest recente versie. Nike kondigt vandaag aan dat er binnenkort een volledig zwarte versie van de sneaker zal droppen. We blikken vooruit op de release van deze Nike Air VaporMax 2023 Flyknit "Black".

Zoals we gewend zijn van de Flyknit-versie van de Vapormax heeft ook deze 2023-versie een traditionele lightgewicht Flyknit-constructie. De sneaker is voorzien van Dynamic Flywire-overlays die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Doordat de sneaker gebruik maakt van deze materialen, zien we ook de Nike pinwheel-logo's terug op de inlegzolen. Swoosh-logo's aan de zijkanten en een VaporMax-zool die over de volledige lengte van de sneaker loopt completeren het ontwerp.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar daarvan houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air VaporMax 2023 Flyknit "Black"

10
Apr 2023
Nike Air VaporMax 2023 Flyknit "Black"

Nike Air VaporMax 2023 Flyknit "Black"

DV6840-002
Alle verkooppunten
Nike Air Vapor Max 2023 Flyknit Black Foto 8
Nike Air Vapor Max 2023 Flyknit Black Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim