De Nike Air Max 90 blies twee maanden geleden 30 kaarsjes uit, reden genoeg voor Nike om flink door te pakken met het uitbrengen van nieuwe releases voor het populaire model. Op 24 Februari mag jij echter het stokje overnemen van het Nike design lab in Beaverton, want dan sluit de Air Max 90 zich aan bij het Nike By You-programma. Zoals we bij het Air Max 1 By You-programma hebben mogen ervaren, staat dit garant voor hele dikke selfmade colorways waarmee jij jezelf kan onderscheiden van de menigte.

De aangepaste opties waar je uit kan kiezen omvatten prints en patronen uit de jaren 90, rechtstreeks uit de archieven van Nike. Gekartelde color blocking en verfspikkels kunnen toegepast worden op de Swooshes, overlays, tussenzolen en andere vlakken op de sneaker. Bovendien kunnen de buitenzolen van de Air Max 90 Premium By You voorzien worden van een "Clear Translucent" afwerking, vergezeld van retro 90's graphics.

De volledige aanpassingsopties zijn nog niet bekend, maar wij verwachten dat de 90's vibes centraal staan bij deze release, en je mee zullen nemen naar het tijdperk dat deze Air Max 90 voor het eerst werd uitgebracht.

Op 24 februari kan je op de webiste van Nike (klik) losgaan met jouw unieke ontwerp, tot die tijd moeten we het nog even doen met de foto's! Check tot die tijd regelmatig onze Sneaker Releasekalender en onze Facebook-pagina voor updates.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur