Tim
Geschreven door
Tim

Nike is de laatste tijd druk bezig met het uitbrengen van Nike Air Max 1 sneakers voor kids in GS maten. Het mooie hiervan is, is dat de sneakers vaak tot maat 39 of 40 lopen, waardoor de dames de sneakers ook kunnen rocken. Inmiddels zien we dat Nike bezig is met een aantal iconische sneakers te voorzien van gewatteerde, vergrote tongen. Een van de sneakers is deze aankomende Nike Air Max 1 GS "Big Tongue".

Nike Air Max 1 GS Big Tongue Foto 6

Gewatteerde en grotere tongen zijn toegepast op de Nike Air Max 1

De Nike Air Max 1 is de nieuwste toevoeging aan het nieuwe pack, met een tong die net zo hoog is als die van zijn Dunk Low-versie die we eerder voorbij zagen komen. De kleur is echter een stuk neutraler om de diepgroene afwerking van de geborduurde Swoosh en de veters beter tot hun recht te laten komen. Afgezien van de bijpassende buitenzool en de neon Air Unit is de constructie elders ook vrij ingetogen, met voornamelijk afwisselend witte, lichtgrijze en crèmekleurige tinten.

Wanneer deze nieuwe Air Max 1 sneaker dropt is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 GS "Big Tongue"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 GS "Big Tongue"

Nike Air Max 1 GS "Big Tongue"

FB9582-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 GS Big Tongue Foto 7
Nike Air Max 1 GS Big Tongue Foto 3
Nike Air Max 1 GS Big Tongue Foto 4
Nike Air Max 1 GS Big Tongue Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim