De Air Max 98 heeft de afgelopen tijd aardig wat aandacht gekregen, zo hebben we het afgelopen jaar een tal van dikke colorways voorbij zien komen die stuk voor stuk keihard over de toonbank vlogen. Het model zit een beetje tussen de Air Max 95 en Air Max 97 in, wat het voor sommige sneakerheads een prima middenweg maakt.

Nike kondigt nu aan dat er eindelijk een "University Red" colorway onderweg is die doet denken aan de ultra populaire op Prada geïnspireerde Supreme Air Max 98 uit 2016. Het was dan ook die bewuste collab die de Air Max 98 nieuw leven ingeblazen heeft.

Terug naar deze release: dikke rode lederen accenten zijn bovenop een strakke witte spiraalbodem geplaatst. Een laag reflecterend materiaal rond de rood leren middenvoet en nog drie kleine reflecterende toevoegingen rond de veterlussen en de hiel zorgt ook nog eens voor extra veiligheid tijdens het hardlopen. Een rode nubuck-mud guard zorgt voor een interessant contrast in materiaal. De schoen wordt afgemaakt door een witte tussenzool, een doorzichtige Air Max-unit en een rode buitenzool.

Er is nog geen releasedatum bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Nike Air Max 98 "University Red"
Stijlcode: 640744-602
Releasedatum: onderweg

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur