Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Force 1 staat sowieso al bekend om zijn kwaliteit, maar als de sneaker ook nog in een LXX-versie uitkomt, dan weet je zeker dat de afwerking helemaal premium zal zijn. Dat is ook het geval bij deze aankomende Nike Air Force 1 Low LXX "Vachetta Tan".

Premium afwerkingen zijn niet nieuw voor de Air Force 1, maar in dit geval heeft Nike nog net even wat extra aandacht besteed aan de kwaliteit ter ere van de 40e verjaardag van de iconische sneaker. Deze Air Force 1 maakt gebruik van een premium Sail-gekleurd leren bovenwerk, mooi in contrast gebracht met suède in Vachetta Tan tint. Flax-gekleurd leer is gebruikt voor de Swooshes en hieloverlays, waarop de branding is gestempeld. We zien nog meer bruine tinten op de buitenzool, met daarboven een wit-gekleurde middenzool afgewerkt met een bruine stikselnaad. Het paar wordt afgerond door een zachte voeringen en luxe leren inlegzolen.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low LXX "Vachetta Tan"

18
Nov 2022
Nike Air Force 1 Low LXX "Vachetta Tan"

Nike Air Force 1 Low LXX "Vachetta Tan"

DX1193-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim