Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk is misschien wel dé best verkochte sneaker van 2022, zeker als we de Nike Dunk "Panda" colorway meetellen. Vrijwel iedere nieuwe Dunk die gebruikt maakt van de welbekende tweekleurige color blocking is een instant sell-out. Nike kondigt vandaag aan dat het binnenkort met een nieuw Dunk-model zal komen, de Nike Dunk Low Twist. Ook zijn er twee colorways bekend, de Nike Dunk Low Twist "Panda" en de Nike Dunk Low Twist "Rush Fuschia". De hoogste tijd om deze nieuwe sneakers eens beter te bekijken.

Nike Dunk Low Twist Panda

Nike Dunk Low Twist "Panda"

Onze eerste blik op de Nike Dunk Low Twist voor dames in de Panda-colorway voelt direct vertrouwd aan, doordat de zwart/witte kleuren toegepast zijn op het leren bovenwerk. Wat direct opvalt, zijn de nieuwe functies en details, waaronder toegevoegde bumpers bij de teen en hiel, een Swoosh die er letterlijk uitspringt, wat de sneaker wat Ambush-vibes geeft. De verstevigde achterkant lijkt de gebruikelijke "NIKE" -branding over te slaan. Een witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool zijn ook van de partij.

Nike Dunk Low Twist Rush Fuchsia

Nike Dunk Low Twist "Rush Fuchsia"

De nieuwe Dunk Low Twist "Rush Fuchsia" kon qua kleuren geen betere tegenhanger zijn van de "Panda". Qua kleuren zien we Rush Fuchsia, Black en Coconut Milk shinen. De Nike Dunk Low Twist heeft zoals gezegd extra stevige bumpers bij de teen en hiel, een zwevende Swoosh die lijkt op de recente Nike collabs van Ambush, en een stevigere achterkant. Een verouderde tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Dit nieuwe model wordt in 2023 verwacht, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Twist "Panda"

03
Aug 2023
Nike Dunk Low Twist Wmns "Panda"

Nike Dunk Low Twist Wmns "Panda"

DZ2794-001
Alle verkooppunten

Nike Dunk Low Twist "Rush Fuchsia"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low Twist "Rush Fuchsia"

Nike Dunk Low Twist "Rush Fuchsia"

DZ2794-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim