Tim
Geschreven door
Tim

Dit jaar omvat de "Be True" collectie van Nike iconische modellen zoals de Cortez en de SB Dunk Low. Het lijkt erop dat Nike heeft besloten de SB Dunk Low opnieuw te gebruiken voor de volgende "Be True" collectie. Nadat eerder al geruchten de ronde gingen over een Nike Air Deldon "Be True", heeft nike inmiddels ook de foto's vrijgegeven van deze aankomende Nike SB Dunk Low "Be True".

Deze kleurrijke uitvoering van de klassieke SB Dunk Low, die al eerder aan de voeten werd gespot, begint met een unieke basis van mesh. Vanaf daar zien we de felgele leren overlays en veters. Deze Nike SB Dunk Low is uitgevoerd in een mix van pasteltinten en materialen met diverse prints aan de achterkant. "Be True" branded tongen en binnenzolen met een lachende zon op de hiel maakt het ontwerp compleet.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de volgende "Be True" collectie zou uitkomen tijdens de LGBTQIA+ History Month, die plaatsvindt in Oktober, maar er is nog geen releasedatum vastgesteld. Normaliter droppen deze collecties tijdens Pride Month in Juni. Het is echter mogelijk dat de Nike SB Dunk Low "Be True" en de bijbehorende colorways op een eerdere datum beschikbaar zullen zijn via Nike en geselecteerde retailers. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB Dunk Low "Be True"

18
Nov 2023
Coming soon
Nike SB Dunk Low "Be True"

Nike SB Dunk Low "Be True"

DX5933-900
Alle verkooppunten
Nike SB Dunk Low Be True Foto 7
Nike SB Dunk Low Be True Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim