Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin" werd oorspronkelijk uitgebracht in 2008 en is tot op vandaag de dag een van de populairdere Air Max 1 colorways die Nike heeft uitgebracht. De schoen was onderdeel van het "Greatest Hits" pack dat ook de Nike Air Stab "Runnin' Gunnin" en de Nike Air Max 90 "King of the Mountain" bevatte. De comeback van deze sneaker zat er al een tijdje aan te komen, maar na alle geruchten hebben we nu dan de bevestiging: de Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" zal nog voor het eind van 2023 releasen.

Hoe gaat de Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" er ongeveer uitzien?

In eerste instantie werd gedacht dat deze releases een letterlijke comeback van de originele colorway zou gaan worden, maar de "Keep Rippin Stop Slippin" Air Max 1 2.0 zal uitkomen in een nieuwe colorway die wel een aantal elementen van de oorspronkelijke sneaker heeft overgenomen. De foto die we met jullie delen betreft da ook een vrij nauwkeurige mockup van Sneaker Files.

De sneaker gaat gekleed in een Light Iron Ore, Total Orange, Flat Pewter, Summit White en Kumquat kleurenschema, wat toch best wel een twist genoemd mag worden als we het vergelijken met de oorspronkelijke release. Hij is gemaakt van mesh en suède en heeft een zwarte safariprint op de mud guards en Swooshes. De oranje accenten knallen heerlijk van de tong, de bovenste oogjes, de mini Swoosh aan de zijkant van de toe box en de Air Max units. De beroemde "Keep Rippin Stop Slippin" slogan is ook in het oranje geborduurd op de hielen. Een verouderde tussenzool is toegepast bovenop een zwarte en oranje rubberen buitenzool.

Op dit moment weten we nog niet of het hier om een dames of heren versie gaat en ook de releasedatum is nog niet bekend. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

FQ8731-012
Alle verkooppunten

Hoe zag de oorspronkelijke Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin" er ook alweer uit?

Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin Foto 1
Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin Foto 2

De Air Max 1 "Keep Rippin Start Slippin" werd in 2008 uitgebracht als onderdeel van Nike's "Greatest Hits" pack.

Het ontwerp is geïnspireerd op een skateboard deck uit de jaren 80 en heeft een mix van blauwe, zwarte, witte en oranje kleuren. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van leer, suède en mesh materialen, met zacht zwart pony fur achtig materiaal bovenop.

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin"

21
Jun 2008
Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin"

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin"

332326-801
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim