Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 90, die het hele jaar door gedragen kan worden blijft droppen in heerlijke nieuwe colorways. Nu we de herfst- en wintermaanden langzaam aan naderen, schakelt Nike gestaag over op colorways die meer geschitk zijn voor dit seizoen. Voor deze Nike Air Max 90 "Tonal Tan" heeft Nike gekozen voor een tonale wheat benadering, compleet met de populaire gomrubberen zolen aan de onderkant.

Het lijkt op het eerste gezicht dat deze nieuwe colorway gebruik maakt van een volledig suède constructie, maar dat is in dit geval niet zo. Het bovenwerk bestaat namelijk uit mesh, suède overlays en leren mud guards en Swooshes in tonale tinten die perfect passen bij het koudere weer. Gelijkgestemde veterogen, branding, veters en voeringen zijn volledig in het Herfst thema uitgevoerd. Lichtoranje branding boven de air units zorgt voor een knallend effect. Aan de onderkant van de sneaker zien we een witte rubberen zool, met gele Air-units en oranje Air-demping die het ontwerp afmaken.

Een releasedatum hebben we nog niet voor deze Herfst-knaller, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Tonal Tan"

19
Oct 2022
Nike Air Max 90 "Tonal Tan"

Nike Air Max 90 "Tonal Tan"

DZ4500-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim