Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 90 is hot, dit is terug te zien aan de dikke colorways die week na week blijven droppen en stijf uitverkopen. Als knallende roze colorways niets voor jou zijn, dan is deze neutrale Air Max 90 van Nike misschien wel een optie. Binnenkort dropt de sneaker namelijk in een speciale "Pistache Green" colorway gewijd aan Australië.

De aankomende Nike Air Max 90 "Australia" maakt gebruik van een witte leren basis met zilverkleurige lederen overlays. De kleuren "Gum-tree green and lel-gold" worden typisch gedragen door de Australische sportteams, waaronder het nationale cricketteam en het Olympische team, en we zien vergelijkbare tinten gebruikt worden als accentkleuren voor deze speciale editie van de Air Max 90.

De badge op de hiel, uitsparingen en veterogen verschijnen in een semi-doorschijnende rubberen afwerking, terwijl de tongen en inlegzolen zijn voorzien van "AU"-branding. Extra details zijn onder meer goudkleurige metalen veterdubraes en Swoosh-insignes langs de hielkap. Het ontwerp krijgt zijn afronding in de vorm van gom rubberen buitenzolen.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Australia"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Australia"

Nike Air Max 90 "Australia"

FN7490-133
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Australia Foto 10
Nike Air Max 90 Australia Foto 8
Nike Air Max 90 Australia Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim