Tim
Geschreven door
Tim

Nike breidt de collectie sneakers voor dames binnenkort uit met een frisse Air Max 90 sneaker in een strakke "White Metallic Silver" colorway. Het bovenwerk is helemaal wit, wat zorgt voor een frisse, ongerepte look die perfect geschikt is voor de laatste warmen dagen van de zomer.

Ook op materiaal is niet bespaard, want de sneaker is uitgedost in een mix van glad en getrommeld leer, wat zowel stijl als duurzaamheid garandeert. Om het vrijwel geheel witte bovenwerk wat te breken, zorgen de Metallic Silver Swooshes aan de zijkanten voor een vleugje contrast.

Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 8

Een ongerept wit bovenwerk in combinatie met metallic silver details

Je zou haast balen dat de zomer bijna voorbij is als je de foto's ziet van deze aankomende Nike Air Max 90 Wmns "White/Metallic Silver". Buiten het feit dat de sneaker heerlijk fris voor de dag komt door vrijwel volledig witte colorway, zien we de aandacht voor detail tot uiting komen door de toevoeging van Chrome veterogen en hangtags, die dienen als stijlvolle accessoires. De binnenzolen zijn voorzien van een levendige Blue Joy tint, terwijl de rubberen zool het volledig witte thema voortzet, compleet met zichtbare Air Max units in de hielen voor optimaal comfort.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, check dan ook dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike Air Max 90 Wmns "White/Metallic Silver"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 Wmns "White/Metallic Silver"

Nike Air Max 90 Wmns "White/Metallic Silver"

FV0949-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 6
Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 7
Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 3
Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 4
Nike Air Max 90 Wmns White Metallic Silver Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim