Nike komt met maar liefst drie nieuwe colorways voor de Air Max 90

Nike komt met maar liefst drie nieuwe colorways voor de Air Max 90

Veel van onze volgers zullen alle jaren van de Air Max 90 niet bewust mee hebben gemaakt, het paartje bestaat ten slotte al 30 jaar. Dit is dan ook de reden dat nieuwe releases voor dit model dit jaar in rap tempo uitkomen, Nike viert namelijk nog steeds de verjaardag van de sneaker die in Nederland misschien wel in de top 3 van populairste Nike sneakers staat. Vandaag nemen we een blik op maar liefst drie nieuwe colorways die Nike zal gaan droppen voor het model, uiteenlopend van een camo print tot een exotische release voorzien van pony hair.

-------------------

NIKE AIR MAX 90 "CAMO"

Nike Air Max 90 "Camo" 
Stijlcode: CZ7889-001
Verkoopprijs: €140
Releasedatum: nog niet bekend
Verkooppagina: naar de verkooppunten

Dat een camouflage print het altijd goed doet op de Air Max 90 hebben we onlangs mogen meemaken met de release van de Air Max 90 Duck Camo trilogy. Zeker de eerste twee releases van dit trio vlogen over de toonbank. Dit nieuwe paartje dat er aankomt mag dan misschien geen officiële naam hebben en hoogstwaarschijnlijk 'gewoon' een general release worden, hij ziet er zeer zeker heel dope uit! 

Deze release is echter iets anders dan anders, de sneaker maakt namelijk gebruik van van ripstop tijgercamouflagepatronen in tegenstelling tot de duck camo's, die de waren voorzien van een duck camo print. In plaats van de mud guards heeft Nike bij deze release de toe box en de overlay die van enkel tot de hiel loopt voorzien van de camo print. De Swoosh knalt er doordat de mud gaurd zwart is lekker uit, mede doordat deze gekleurd is in Orange. 

-------------------

NIKE AIR MAX 90 "CHEETAH"

Nike Air Max 90 "Cheetah"
Stijlcode: CZ5588-001
Verkoopprijs: €140
Releasedatum: nog niet bekend
Verkooppagina: naar de verkooppunten

Kanye West en Nike in één zin noemen is as we speak misschien een beetje vloeken in de kerk. Kanye is jaren geleden overgestapt van Nike naar Adidas. Dat wil niet zeggen dat zijn erfenis niet af en toe inspiratie kan zijn voor nieuwe colorways. Zo ook voor deze Nike Air Max 90 "Cheetah", die geïnspireerd lijkt te zijn door de Nike Air Yeezy 2 Cheetah. 

De sneaker maakt gebruik van paarse tinten, geplaatst bovenop een zwarte toe box dat gebruik lijkt te maken van pony hair. De mud guard is gemaakt van getextureerd leer, waarbij de mud gaurd voorzien is van een krokodilachtige print. Neon green is toegepast op de veteroogjes, waardoor de rode veters er extra hard uitknallen.

-------------------

NIKE AIR MAX 90 "BLACK EXOTIC PRINT"

Nike Air Max 90 "Black Exotic Print"
Stijlcode: CZ5588-002
Verkoopprijs: €140
Releasedatum: nog niet bekend
Verkooppagina: naar de verkooppunten

Deze Nike Air Max 90 is gemaakt van een mix van ponyhaar en een struisvogel- en krokodillenprint. Een ander leuk detail is dat alleen de binnenste swooshes gekleurd zijn. De tong is voorzien van de populaire safari print, wat uitstekend oogt in combinatie met de rest van de exotische details waarvan deze sneaker is voorzien.

Helaas ontbreekt de exacte releasedatum van deze colorways nog, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina

Meer relevante Blogs!