De Air Max 90 blijft een heerlijke sneaker, of het nu voor in de Zomer is of voor in het najaar. Wel is het lekker als je in het natte of koude weer materialen aan de voetjes hebt die ze warm en droog houden. Ook daar heeft Nike aan gedacht. Zo komen zij ieder jaar met een speciale Winter versie van de Air Max 90, dat dit jaar de 3M x Nike Air Max 90 zal gaan worden. Eerder deze week zagen wij de aankondiging al van de 3M x Nike Air Max 90 "Black Volt" waarna nu de aankondiging van nóg een colorway naar buiten is gekomen, de 3M x Nike Air Max 90 "Light Bone".

Deze versie van de 3M x Nike Air Max 90 maakt gebruik van een off-white gekleurde gewatteerde constructie op de neus met daaromheen getrommelde leren details in dezelfde kleur. Zwarte en zilveren details zijn toegepast op de suède mud guard, lederen swooshes en het glanzende leer op de zijkanten. Fel oranje en Infrared details zijn gebruikt voor de branding, veters en strepen aan de zijkanten, samen met een witte tussenzool, een grijze omranding van de air unit en een zwarte doorschijnende buitenzool.

De 3M x Nike Air Max 90 verwachten wij binnen twee weken. Op de hoogte blijven van de exacte releasedatum? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina te checken.

Stephan
Geschreven door
Stephan