Onlangs kondigde wij al twee knallers van sneakers aan die uitermate geschikt zijn om met Valentijnsdag cadeau te doen aan je geliefde: de Nike Air Max 90 "Valentine's Day" en de Nike Air Force 1 Low "Valentine’s Day". Mocht je héél gek op je liefje zijn of misschien iets goed te maken hebben dan heeft Nike goed nieuws: deze Nike Air Force 1 "Love Letter" dropt ook nog voor Valentijnsdag!

Deze Nike Air Force 1 "Love Letter" gaat gekleed in een Tulip Pink, University Red, en White kleurencombinatie. De basis bestaat uit een bovenwerk van wit leer dat is voorzien van hartvormige perforaties op de toe box. De witte basis krijgt wat contrast in de vorm van roze suède overlays en rode leren swooshes aan de zijkanten. Andere details op de schoen zijn onder meer de liefdesbrieven op de tong met een opvouwbare tongflap die de verborgen boodschap onthult. Dit alles rust bovenop een witte middenzool en een roze buitenzool. Ook de doos mag er zijn, want deze is net even anders uitgevoerd dan dat we gewend zijn bij de Air Force 1.

Een releasedatum hebben we nog niet, maar deze sneaker zal niet lang op zich laten wachten. Check voor de zekerheid regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan