Tim
Geschreven door
Tim

Na de recente aankondiging van de Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange" komt Nike binnenkort met nog een Air Max 1 sneaker die nét even iets anders is dan dat we gewend zijn van de iconische sneaker. Het gaat om de Nike Air Max 1 LX Wmns "Obsidian", waarbij naast de OG kleuren de branding op de hak direct in het oog springt.

Nike Air Max 1 LX Wmns Obsidian Foto 3
Nike Air Max 1 LX Wmns Obsidian Foto 4

Als we naar de kleuren kijken, dan lijkt de colorway op het eerste gezicht minder kleuren te bevatten dan de officiële benaming van Nike, namelijk Light Orewood Brown, Sail, Obsidian, Rugged Orange, Black en Light Ultramarine. Deze versie van de Nike Air Max 1 is gemaakt in een mix van mesh, getrommeld leer en suède materialen. Terwijl de kleur Sail het grootste deel van het bovenwerk bedekt, zien we de kleur Obsidian terug op de overlays van de suède mud guards en de leren Swooshes. Andere opvallende details zijn contrasterende accenten in Rugged Orange voor een mooie extra kleuraccent. Een nieuwe stijl "NIKE" branding is terug te zien op de tonglabels in combinatie met een tweekleurig borduursel op de hielen. Een Sail-tussenzool bovenop een driekleurige rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 LX Wmns "Obsidian"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns LX "Obsidian"

Nike Air Max 1 Wmns LX "Obsidian"

FD2370-110
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 LX Wmns Obsidian Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim