Het afgelaste EK voetbal had dit paartje qua releasedatum sowieso niet gaan redden, maar deze aangekondigde Magma Orange colorway voor de Nike Air Max 1 Anniversary zou niet misstaan tijdens het aanmoedigen van onze leeuwen. Nadat gister bekend werd gemaakt dat eind deze maand de Nike Air Max 1 Anniversary "Hunter Green" zal gaan droppen doet Nike er nog een schepje bovenop en kondigt nu deze Nike Air Max 1 Anniversary "Magma Orange" aan. Veel foto's zijn er nog niet van dit paartje, dat het door de kleur in Nederland naar alle waarschijnlijkheid extreem goed zal gaan doen.

Deze sappige Air Max 1 maakt gebruik van een clean witte mesh-constructie op de toe box en hiel, samen met lichtgrijze nubuck-overlays op de middenvoet, zijkanten en de hiel. De opvallende "Magma Orange" kleur is toegepast op de nubuck mud guard en de Swooshes, de bovenste veteroogjes en het Nike-logo op de tong en hakken. Een witte rubberen tussenzool en een wit/zwart/oranje rubberen buitenzool maakt het design af.

De releasedatum staat voorlopig, net als de Nike Air Max 1 Anniversary "Hunter Green" op 30 Juli aanstaande. Niets is echter zeker, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Stephan
Geschreven door
Stephan