Tim
Geschreven door
Tim

Hangul Day, ook bekend als Hangeulnal (한글날) in het Koreaans, is een nationale feestdag in Zuid- en Noord-Korea die elk jaar op 9 oktober wordt gevierd. Het herdenkt de creatie en proclamatie van het Koreaanse schrift, Hangul (한글), door koning Sejong de Grote en zijn geleerden in de 15e eeuw. Hangul is het schrijfsysteem dat wordt gebruikt voor de Koreaanse taal en de creatie ervan speelde een cruciale rol in het bevorderen van geletterdheid en communicatie onder het Koreaanse volk.

Nike viert deze feestdag dit jaar uitbundig mee. Nadat ze eerder al een aantal andere Hangul Day-releases hebben onthuld, zal ook de Air Force 1 sneaker een hoofdrol spelen tijdens de festiviteiten. We blikken vooruit op deze speciale Nike Air Force 1 Low Gore-Tex "Hangul Day".

Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 10

Waterafstotend Gore-Tex materiaal is weer van de partij bij deze Air Force 1

De Nike Air Force 1 Low Gore-Tex "Hangul Day" is voorzien van getrommeld leer in een bruine tint die is teogepast op de overlays en Swooshes. De tong van ballistisch mesh voegt duurzaamheid en waterbestendigheid toe met hulp van Gore-Tex. Dit materiaal is ook terug te vinden op de zijkant rond de hiel en het lipje op de tong. Een witte basislaag van mesh maakt het ontwerp compleet. Een crèmekleurige tussenzool en een klassieke gom buitenzool zorgen voor een vleugje nostalgie. We zien de Hangul Day-badges terug op het hiellipje en op de binnenzolen.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar daarvan houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low Gore-Tex "Hangul Day"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low Gore-Tex "Hangul Day"

Nike Air Force 1 Low Gore-Tex "Hangul Day"

FQ8142-133
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 9
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 7
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 4
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 6
Nike Air Force 1 Low Gore Tex Hangul Day Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim