Op 8 Augustus viert Nike weer de verjaardag van de SNKRS App, dit gaat ieder jaar weer gepaard met dikke releases en speciale versies van iconische modellen. Nike kondigt vandaag alvast aan in ieder geval met twee dikke releases voor de Air Jordan 1 en de Nike Air Huarache te gaan komen. De releasedatum staat op Zondag 8 Augustus, maar deze sneakers kunnen zomaar in de vorm van een surprise drop gaan releasen.

Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

Air Jordan 1 Low SNKRS DAY Foto 4
Air Jordan 1 Low SNKRS DAY Foto 5

"SNKRS Day" vindt plaats op 8 augustus en om dit te vieren zal Jordan deze speciale colorway van de Air Jordan 1 Low uitbrengen. De Air Jordan 1 Low "SNKRS Day" heeft een geelachtige bruine tint over het volledig leren bovenwerk met witte mesh-details die zin toegepast op de kraag van de enkel. Het opvallendste detail van deze release is de toepassing van een luipaardprint op de Swooshes, de veterogen op de voorvoet en op de doorschijnende buitenzolen. Ook zien we de cijfers "8.8.21", de dag waarop Nike dit feestje viert gedrukt op de tonglabels. Speciale SNKRS Day-binnenzolen en Wings-branding op de hielen maken het design van deze opvallende speciale versie af.

Air Jordan 1 Low "SNKRS DAY" Verkooppagina

Aug
08
Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

DN6998-700
Alle verkooppunten

Nike Air Huarache "SNKRS Day"

Nike Air Huarache SNKRS Day Foto 4
Nike Air Huarache SNKRS Day Foto 5

Naast de Air Jordan 1 Low "SNKRS Day" die wij hierboven bekeken, brengt Nike op 8 Augustus ook een versie van de Nike Air Huarache uit om SNKRS Day te vieren. Het gaat hier om de Nike Air Huarache "SNKRS Day". Deze feestelijke colorway van de Nike Air Huarache is voorzien van een zwarte neopreen bootie die vervolgens wordt vergezeld door gele en wit/grijze leren details op de tenen. Ook hier zien we de opvallende luipaardprint weer toegepast worden op de overlays samen met rood en wit op de kenmerkende TPU-hielkap. Rode branding op de tong en inlegzolen, een witte rubberen tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look af.

Nike Air Huarache "SNKRS Day" Verkooppagina

Jul
21
Nike Air Huarache "SNKRS Day"

Nike Air Huarache "SNKRS Day"

DM9092-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur