Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft haar nieuwste lifestyle sneaker voor dames onthuld, de Nike Runtekk, in een frisse Wit Groene colorway. Deze innovatieve schoen is geïnspireerd op de tijdloze hardloopontwerpen die eind jaren 2000 werden uitgebracht en biedt een beperkt aantal kleuropties, met extra variaties in het vooruitzicht.

De eerste versie van de Nike Runtekk komt in een verfrissend wit en groen kleurenschema met een crèmekleurige tussenzool. Deze sneaker combineert klassieke hardloopelementen met een eigentijds ontwerp. De constructie bestaat uit een bovenwerk van open mesh, aangevuld met leren overlays en semi-transparante kooien, die zorgen voor duurzaamheid en ademend vermogen.

De iconische Swoosh-logo's zijn slim ontworpen met een driedimensionaal effect, waardoor de schoen er nog esthetischer uitziet. De stijlvolle look wordt gecompleteerd door een dikke zool die niet alleen het uiterlijk van de schoen verbetert, maar ook uitzonderlijk comfort en ondersteuning biedt. De Nike Runtekk zal binnenkort verkrijgbaar zijn in diverse maten voor dames.

Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze sneaker? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Runtekk White Green

Datum nog
niet bekend
Nike Runtekk

Nike Runtekk

FD0736-101
Alle verkooppunten
Nike Runtekk White Green Foto 7
Nike Runtekk White Green Foto 8
Nike Runtekk White Green Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim