Nadat vorig jaar de Air Max 1 Chili 2.0 al werd dropt, komt Nike met de Nike Air Max 1 "Volt Chili" versie van de schoen, die nét even dat stukje extra pop heeft.

Deze nieuwe Nike Air Max 1 "Volt Chili" is een frisse kijk op het klassieke Chilli 2.0 ontwerp en heeft een geraffineerde basis van grijs mesh, dat afwijkt van het witte mesh van de oorspronkelijke release. Grijze overlays zorgen bij deze sneaker voor wat contrast. Wit getrommeld leren overlays geven het design een vleugje luxe en steken prachtig af tegen het grijze mesh. Verder is de sneaker trouw aan zijn iconische kleurenschema door het behoudt van de zwarte mudguards en de kenmerkende rode Swooshes. Qua materialen is er echter wel het een en ander aangepast, zo heeft de mudguard een ruige suede textuur, terwijl de Swoosh een lederen afwerking heeft.
 

Nike Air Max 1 "Volt Chili"

Mar
06
Nike Air Max 1 "Volt Chili"

Nike Air Max 1 "Volt Chili"

HF0105-100
Alle verkooppunten

De Air Max 1 Chili met 'Volt' accenten

Het ontwerp is voorzien van levendige 'Volt' accenten, die een energieke en eigentijdse flair geven. Deze levendige kleur is toegepast op de branding op de tong, de bovenste veteroogjes en de Air Unit in de hak. Een witte middenzool en een zwart rode buitenzool maken de look af.

Scoor deze Nike Air Max 1 "Volt Chili" nu via diverse verkooppunten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste releases? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 "Volt Chili" HF0105-100
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 "Volt Chili" HF0105-100
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 "Volt Chili" HF0105-100
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 2
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 6
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 7
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 3
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 4
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 5
Nike Air Max 1 Volt Chili Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur