Als er één colorway is die vrijwel altijd stijf uitverkoopt is het wel de Animal colorway. In het verleden hebben wij er al een aantal voorbij zien komen, waarbij wij altijd direct moeten denken aan de atmos x Nike Air Max 1 DLX "Animal Pack 2.0". Nike kondigt vandaag aan dat de Air Max 90 ook een Animal colorway krijgt, in dit geval weer een waar kunstwerkje die het over een andere boeg gooit. Het gaat hier om de Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal", die naar alle waarschijnlijkheid zal gaan droppen in damesmaten op Donderdag 3 Maart.

De Nike Air Max 90 "Animal" is met de Mismatched Animal Prints een waar kunstwerkje

Nike Air Max 90 Animal Foto 7
Nike Air Max 90 Animal Foto 8

Deze speciale damesversie van de Air Max 90 sneaker begint met een witte basis die bestaat uit een mix van leer en mesh. Het hoogtepunt van de Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal" is de kleurrijke mix van animal prints, texturen en patronen op de overlays. De hoogtepunten van de sneaker omvatten o.a. de luipaard print, nepbont, een safari print en premium suède. Afwerkende details van de sneaker zijn onder meer de toevoeging van helder wit op de Swooshes, veters en tussenzool bovenop een driekleurige rubberen buitenzool.

De voorlopige releasedatum staat op Donderdag 3 Maart. Wij houden je vanzelfsprekende op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal"

Apr
26
Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal"

Nike Air Max 90 SE WMNS "Animal"

DH5075-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur