Tim
Geschreven door
Tim

Er komen de laatste tijd meer en meer Air Max 90 Golf colorways uit. Deze variant op de Air Max 90 is zoals je kunt zien perfect geschikt voor de golfbaan, onder andere door de aangepaste buitenzool voor meer grip en comfort op de golfbaan. Deze aankomende Nike Air Max 90 Golf "Back Home" zal binnenkort worden uitgebracht ter ere van de officiële geboorteplaats van golf, St Andrews in Schotland, en de 150e British Open die op 14 Juli van start zal gaan.

Van 14 tot 17 juli zullen alle de ogen van golf fans wereldwijd gericht zijn op Schotland, aangezien de beste spelers ter wereld het opnieuw zullen opnemen op een van 's werelds meest meedogenloze banen. De Air Max 90 Golf "Back Home" is allesbehalve gebruikelijk, met opvallende kleurenpaletten die zijn beïnvloed door de ACG-tak van het merk en zelfs de Hike Nike Man is speels geïllustreerd op de inlegzolen. Als ode aan St. Andrew's, is het paar bekleed met decoratief disteldetail op verschillende plekken van de sneaker, van de enkel tot de tonale Swoosh-stiksels, evenals de tong en vamp. Ten slotte wordt het paar afgewerkt met een meer traditionele golf look op de voeringen en door de toevoeging van bruine leren mud guards.

Wanneer deze nieuwe Air Max 90 Golf gaat droppen is nog niet bekend, wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Golf "Back Home"

12
Jul 2022
Nike Air Max 90 Golf "Back Home"

Nike Air Max 90 Golf "Back Home"

DQ0279-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim